LIFE COACHING

Design uden navn-4.png

Find ud af hvad du vil med livet og hvorfor

Hvad brænder du VIRKELIG for? Når din “mavefornemmelse” igen og igen gør dig opmærksom på at du foretager dig noget, som ikke er meningsfuldt for dig. Det kan være store forandringer eller små, der får mavefornemmelsen til at banke på. 

Det kan være du er bevidst om hvad du ønsker at ændre, andre gange skal du prøve noget af for at vide hvordan mavefornemmelsen reagerer på det. 

Andre gange ved du godt hvorfor mavefornemmelsen hele tiden prikker til dig, men du har svært ved at se dig ud af hvordan du skal forandre din livssituation. 

Jeg kan tilbyde dig et forløb hvor vi finder ud af hvor din mavefornemmelse egentlig vil have dig hen, eller hvis du ved det: Hvilke skridt skal du starte med for at komme derhen i livet hvor du allerhelst vil være. Det sted der er mest meningsfuldt for dig, og hvor du lever i balance med dine drømme og vigtigste formål.   

Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.

Carl Jung, Swiss psychiatrist.

 
Studying at Home

DIT NUTIDIGE JEG -

DIT FREMTIDIGE JEG

Kunne det ikke være rart hvis dit fremtidige 85-årige jeg kunne se tilbage til dit nutidige jeg og være tilfreds og lykkelig med de valg du foretog dig så resten af dit liv gav mening? 


Skriv historien om fra i dag af. Kig på dit nutidige jeg, og mærk efter hvad det er for nogle områder du har brug for hjælp til at komme videre med. Hvem er du nu? Hvordan kunne du tænke dig dit fremtidige jeg levede sit liv? 


Hvilke forhindringer og udfordringer plager dit nutidige jeg? Er det:

pengeflow

manglende mod til at realisere dine drømme

manglende overblik til at realisere dine drømme

usikkerhed om hvordan man tager “det store spring”


En ting er sikkert. Der skal handling til at transformere dit nutidige jeg til det fremtidige jeg som du drømmer om, og som din mavefornemmelse igen og igen gør dig opmærksom på. Et coachingforløb fungerer som en hjælp til at løsne hårdknuden, og til at finde modet til at justere på de mønstre der stopper eller dræner dit livsflow. 


To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.

Ralph Waldo Emerson, American transcendentalist, essayist, and author.

 
Foggy Waters

BRYD VANERNE

Nogle vaner er du bevidst om, og du har måske læst en masse om hvordan du godt kunne tænke dig at bryde netop den vane. Måske føler du at du er pessimistisk anlagt eller alt for ofte indtager en offerposition, og har læst om hvordan man skal opføre sig hvis man ikke vil agere pessimistisk eller offer-agtigt. Måske har du ingen anelse om at du har nogle vaner der spænder ben for dig selv. 

Uanset, så giver et coachingforløb muligheden for at bryde sine indgroede vaner som er dybt indlejret i både krop og mindset. Det er indlejringer der stikker dybt fordi du som menneske fra barnsben tager ved lære fra din opvækst og sin omverden. At mærke en anden handlemulighed i sin krop og i sit mindset, kan åbne øjnene for at der rent faktisk findes andre handlemuligheder end dem du er vant til at navigere efter.

You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending

C.S. Lewis, author.

Studying at Home

NÅR MENING OG FORMÅL GÅR OP I EN HØJERE ENHED

At blive bevidst om hvad dit hjerte og din mavefornemmelse vil, er den vigtigste investering du kan gøre i dig selv. Livet skal være godt mens det leves, og du fortjener at lytte til og handle på hvad der er de bedste valg for dig, og hvad der kan give dig det mest meningsfulde liv du gerne vil leve. 


Lad mig hjælpe dig med at blive det fremtidige jeg du gerne vil være, med at bryde dine vaner og handle anderledes, med at få overblikket når du træder ud af hamsterhjulet. Kort sagt: Lad mig hjælpe dig med at finde ud af hvad du vil i livet og hvordan du kan komme derhen.


Vær god ved dig selv, og tag skridtet mod den forandring hvor din krop gerne vil have dig hen. Et skridt ad gangen… Tør du? 


Do not fear change. Let it guide you, 

To your higher purpose

Nara Lee, transformational coach