top of page

MINDFULNESS

Find din indre ro

meditation-1384758_1920.jpg

Mindfulness er en teknik der hjælper med at mærke nuet som det er og skærpe opmærksomheden på alle de tanker og følelser der flyder gennem dit system. Det er en særdeles effektiv og kraftfuld teknik, fordi den hjælper dig med at blive bevidst om alle de tanker og følelser du ubevidst dømmer og vurderer dig på, og som dermed kan virke blokerende for dine livsmål.   


Ved at blive bevidst om ens tanke- og følelsesstrømme, kan man på en givtig måde erkende hvilke tanker om dit selvbillede der er konstruktive og hvilke der er ukonstruktive. Når man bruger mindfulness i et coachingforløb, kan man sige at man bremser helt op, og giver sig tid til at mærke hvad der er hvad og hvor vi skal hen. På den måde bliver det meget mere klart at få øje på hvilket delmål der skal arbejdes på først.


I en travl hverdag slår vi ofte vores indre autopilot til. Vi tager os ikke tid til at stoppe op og mærke efter. Her kan mindfulness lære dig at finde din ro og skabe balance i dit mindset. Du kan blive bevidst om dine handlinger, som herefter bliver nemmere at ændre. Desuden er det videnskabeligt bevist at mindfulness hjælper med at forebygge stress og livsstilssygdomme. 


Er du klar til at skabe et mindful liv?


Quiet the mind and the soul will speak

Ma Jaya Sati Bhagavati, hinduistisk guru og lærer

Mindfullness: About
bottom of page