MIN HISTORIE

isabel_edited.jpg

Jeg er mor til fire dejlige børn og den skønneste mand. Jeg er uddannet og certificeret Life Mastery Master Coach, Mindfulness Instruktør og Clairvoyant. Mine uddannelser supplerer hinanden i mit arbejde med at hjælpe dig med at løse dine problemer og med at finde den vej der giver mest mening for dig. Med andre ord, er du i meget trygge hænder hos mig.


Jeg hjælper dig med at identificere hvad der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker dig, og jeg hjælper dig med at lægge en plan for hvordan du kan komme derhen. Alle mine forløb er skræddersyede.


Det vigtigste for mig i mit arbejde er at hjælpe dig med at få overblik og klarhed over dine forhindringer og planlægge hvordan du kan overkomme dem, at arbejde hen imod konkrete resultater, at turde transformationen af dit liv. Kort sagt: at give din mavefornemmelse ro og balance. 

Vi arbejder os frem i dit tempo med en kop kaffe eller te i hånden hvad enten vores session foregår i samme rum eller digitalt. Jeg tager udgangspunkt i dit nuværende jeg, der hvor du er i dag. Vores møder starter med at identificere dine forhindringer. Derfra begynder dit transformationsarbejde i din personlige vækst, som jeg vil støtte og guide dig i. Under forløbet vil eksisterende mønstre og tankegange udfordres, afklaring af mening, formål og retning i livet, med små skridt mærke hvor dejligt det føles når du handler efter der hvor dit hjerte og din mave gerne vil have dig hen.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig.


Let your dreams be bigger than your fears


Namaste